Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Eerste Songfestival-rel begonnen

Het Songfestival is nog niet begonnen of de eerste rel is al geboren. De geheime dienst van Oekraïne is een onderzoek begonnen naar de Russische zangeres Julia Samojlova. De autoriteiten hebben bekend gemaakt dat ze gaan uitzoeken hoe de zangeres op het schiereiland de Krim terecht is gekomen. De Krim hoort juridisch gezien bij Oekraïne. In het land staat er een flinke celstraf op het reizen naar de Krim over Russisch grondgebied. Het zou zomaar kunnen dat Julia de cel in moet.

Ben Affleck weer behandeld aan alcoholverslaving

“Ik heb een behandeling tegen alcoholverslaving achter de rug. Het is iets wat ik vaker heb overwonnen en dat wil ik ook blijven doen”, schrijft hij op Facebook. “Ik wil alles uit mijn leven halen en de beste vader zijn. Ik wil dat mijn kinderen weten dat ze zich niet hoeven te schamen om om hulp te vragen als ze dat nodig hebben. Dit was de eerste van vele stappen in de richting van een volledig herstel.” Ben Affleck liet zich eerder in 2001 behandelen in een kliniek.

Angelina Jolie blijft in Amerika wonen

De geruchten gingen dat Angelina naar Londen zou verhuizen, omdat ze komend jaar voor de London School of Economics gastlessen verzorgt. Dat ze vertrekt is echter niet waar, onthullen bronnen. “De geruchten zijn onzin”, laat een insider weten. “Ze verhuist niet naar Londen.” Ze blijft gewoon heen en weer reizen. “Amerika is haar thuis, haar hele familie woont er. Ze reist al zestien jaar de hele wereld over voor haar werk. Er is niets veranderd.”

Laatste nieuws