Er ligt weer een kakelverse Grazia in de winkel

Er ligt weer een kakelverse Grazia in de winkel en Jennifer Aniston siert deze week de cover. Deze week:*Na jaren v...

Lees ook

Er ligt weer een kakelverse Grazia in de winkel en Jennifer Aniston siert deze week de cover.

Deze week:

*Na jaren van geruchten over clandestiene ontmoetingen is er nu weer openlijk contact tussen Jen en Brad. Jen wil vergeven, maar haar vrienden vragen zich af of dit wel handig is.
*Met een spetterende nale bij Stella McCartney werd de mode tijdens Paris Fashion Week gevierd. En er was meer. Enjoy Grazia’s insider-verslag.
*In Het Verlangen speelt Chantal Janzen (38) ‘dom blondje’ Brigitte dat zich naar de schrijverstop bluft. Herkent de vakvrouw zich in het motto fake it ‘till you make it?
*Op de show van Kanye in New York na, heeft Kim Kardashian de fashion weeks dit jaar gelaten voor wat ze waren. Maar mooi niet dat ze zielig thuis zat…
*Er wordt veel gedaan om kinderen van de alcohol af te houden. Maar dan moeten je ouders wel meewerken, weet Denise (26). Ze is al vanaf haar twaalfde verslaafd.
*Het eerste avocadorestaurant van Europa opent 17 maart haar deuren in Amsterdam. En dat is wereldnieuws, zo blijkt.
*Yes! Eindelijk komt er een Love Actually 2.0. Maar hoe is het leven in dertien jaar (voor de sterren én personages) veranderd?
*Doei, stof ge politici: de Canadese premier Justin Trudeau (45) bewijst dat het ook anders kan. Steeds meer mensen vallen voor zijn charmes.
*What you see is what you get bij Ryanne van Dorst (32), voorheen bekend als Elle Bandita. Haar programma Geslacht! was een groot succes. Herkent de tv-maker haar eigen quotes?
*In Hollywood vind je niet alleen veel lmsterren: je struikelt er ook over de Nederlanders die zich er gevestigd hebben. Wat maakt die stad voor hen zo onweerstaanbaar? Journalist en LA-fan Charlene Heezen zocht het uit.

Laatste nieuws

Zie ook