De sneakers die alle fashionista’s nu dragen

De afgelopen jaren konden we absoluut niet om de Stan Smith en Superstar sneakers heen en ook vandaag de dag zijn de pop...

Lees ook

De afgelopen jaren konden we absoluut niet om de Stan Smith en Superstar sneakers heen en ook vandaag de dag zijn de populaire schoenen niet uit het straatbeeld weg te denken. Toch lijkt er een nieuwe favoriet te zijn, want ook de Adidas Gazelle is weer helemaal terug van weggeweest.

Classics

Van New York tot aan Londen en van Milaan tot aan Parijs; de sneaker werd de afgelopen tijd weer volop aan de voeten van de populairste modemeisjes gespot. Afgelopen voorjaar wist het merk alle sneaker liefhebbers al blij te maken met maar liefst 53 nieuwe kleuren van het sneakermodel. Waar we fashionista’s meestal hooggehakt door de straten zien lopen, kiezen ook zij steeds vaker voor comfort. Niet zo heel gek dus dat de Adidas Gazelle weer helemaal terug van weggeweest is.

En zeg nou zelf; zo’n classic model móet je wel aanschaffen. Hieronder hebben we alvast de leukste kleuren voor je op een rijtje gezet.

Lees ook: Adidas en Alexander Wang slaan de handen ineen

Adidas Originals Navy Suede Gazelle Unisex Trainers €100.00

ADIDAS Originals Gazelle W sneaker van suède €109,95

Adidas Originals Red Suede Gazelle Unisex Trainers €100.00

ADIDAS ORIGINALS GAZELLE €99,95

Adidas Originals Unisex Off White Suede Gazelle Trainers €100

Laatste nieuws

Zie ook