Op wie stemmen de BN’ers?

Vandaag gaat het eigenlijk allemaal maar om één ding; stemmen. De afgelopen weken kon je er niet omheen, want overal wer...

Lees ook

Vandaag gaat het eigenlijk allemaal maar om één ding; stemmen. De afgelopen weken kon je er niet omheen, want overal werd je wel geconfronteerd met campagnes van de politieke partijen. Ook de bekende Nederlanders trekken er vandaag massaal op uit om hun stem uit te brengen. Waar de één vooral benadrukt dat het héél belangrijk is om überhaupt te gaan stemmen, laten anderen wat meer over hun keuze los.

Stemfie

Zo laat cabaretier Jochem Myjer via Twitter weten hoe belangrijk hij vandaag vindt. “Niet gaan stemmen is hetzelfde als een feestje vieren met je vrienden en niet mee helpen opruimen na afloop. Dus STEMMEN!”. BNN-presentator Tim Hofman roept vooral jongeren op om hun stem vandaag uit te brengen. De presentator heeft de afgelopen weken veel campagne gevoerd voor het stemmen en laat met een ‘stemfie’ via Instagram weten dat hij in ieder geval gestemd heeft. “Kapot smerig om een potlood waar net 800 mensen aan gezeten hebben in je mond te douwen, maar er is gestemd. Ga ook!”.

Bron: Telegraaf Beeld: Instagram, Twitter, ANP

Laatste nieuws

Zie ook