Tim Douwsma vertelt reden van breuk met Jessie Jazz Vuijk

De breuk tussen Tim Douwsma en Jessie Jazz Vuijk kwam voor velen als een donderslag bij heldere hemel. Het stel liet vor...

Lees ook

De breuk tussen Tim Douwsma en Jessie Jazz Vuijk kwam voor velen als een donderslag bij heldere hemel. Het stel liet vorige week via hun management weten dat ze twee na ruim een jaar uit elkaar zijn gegaan. En dat terwijl de zanger een maand eerder nog liet weten dat hij vastberaden was om met Jessie Jazz in het huwelijksbootje te stappen. Tim en Jessie hielden beiden hun lippen stijf op elkaar over de breuk, maar daar is nu een einde aan gekomen.

Pijnlijk

Aan weekblad Story geeft de zanger opheldering over de breuk. “We kwamen tot de conclusie dat het voor nu niet werkt tussen ons. Het is erg pijnlijk.” Volgens Tim zitten ze op dit moment allebei in een andere levensfase, maar houden ze nog wel veel van elkaar. Hoewel de twee voor nu hebben besloten om zonder elkaar door te gaan, laat hij wel weten op een mooie periode terug te kijken.

Toekomst

“We hebben ongelooflijk veel mooie momenten beleefd samen en die zal ik altijd koesteren. Jessie Jazz zit heel diep in mijn hart en ik zal altijd van haar blijven houden.” Ook sluit hij niet uit dat ze in de toekomst wellicht weer naar elkaar toe groeien. “Je weet nooit wat de toekomst brengt. Als we echt meant to be zijn, vinden we onze weg”, aldus Tim.

Lees ook: Het broertje van Tim Douwsma is hot!

Bron: Show Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook