Heeft Janet Jackson nóg een kind?

Janet Jackson domineerde afgelopen jaar de koppen van het showbizznieuws toen bekend werd dat ze - op 50-jarige lee...

Janet Jackson domineerde afgelopen jaar de koppen van het showbizznieuws toen bekend werd dat ze – op 50-jarige leeftijd – zwanger was van haar eerste kind. Zij en haar echtgenoot Wissam al Mana verwelkomden in januari dit jaar een zoon, die luistert naar de naam Eissam. Het lijkt er nu op dat haar babygeluk wordt overschaduwd door een groot geheim, want een ontdekking houdt de media namelijk flink bezig…

Geheim kind

Het gerucht gaat dat de drie maanden oude Eissa niet het eerste kind is van Janet. Als we haar ex-man James DeBarge moeten geloven, is de zangeres dertig jaar geleden bevallen van een dochter. Dat nieuws slingerde hij vorig jaar november de wereld in.

Toen James een verschijning maakte in de show Growing Up Hip Hop van zijn dochter Kristinia, confronteerde ze hem met de geruchten dat ze een halfzus zou hebben. Deze bevestigde hij: “Het is een feit dat Janet zwanger was toen we een relatie hadden.”

Adoptie

Ook Etterlene, de moeder van James, laat weten dat Janet al eerder een kind op de wereld heeft gezet. In een nieuw interview met Inside Edition beweert de vrouw dat de 50-jarige zangeres in 1984 zwanger was. Etterlene vertelt: “Ik vertelde haar dat ze zwanger was. Ik vroeg het haar niet, ik zei: ‘Meisje, je bent zwanger. Kijk hoe dik je wordt.’ Ze lachte erom, maar ontkende het niet.” Nadat het huwelijk tussen Janet en James op de klippen liep, verloor James’ moeder het contact met haar. Wel hoorde ze het verhaal dat Janet in afzondering is bevallen en het pasgeboren kindje na de geboorte ter adoptie afgestaan.

DNA

Etterlene laat weten onlangs benaderd te te zijn door een 32-jarige vrouw genaamd Tiffany die claimt dat ze Janet’s dochter is. Etterlene stelde voor om een DNA-test te doen. Het resultaat is dat Tiffany en Etterlene een match van 96,7% hebben. Hierdoor is ze er van overtuigd dat Tiffany de dochter van haar zoon en Janet is. Janet heeft eerder al ontkend een dochter te hebben, maar media lijken het maar niet te geloven.

Beeld: Twitter, Getty

Laatste nieuws