Wat niemand heeft opgemerkt tijdens het interview wat viral ging

Het interview met hoogleraar politicologie Robert Kelly ging vorige week compleet viral doordat zijn kinderen tijdens ee...

Lees ook

Het interview met hoogleraar politicologie Robert Kelly ging vorige week compleet viral doordat zijn kinderen tijdens een interview met BBC plotseling binnen kwamen lopen. Het filmpje is ook Ellen DeGeneres niet ontgaan, alleen kwam zij tot de ontdekking dat er nog veel meer hilarische dingen in het filmpje gebeuren.

Opvallend

Tijdens The Ellen Show legt de presentatrice dan ook precies uit wat iedereen hoogstwaarschijnlijk niet is opgevallen. Naast dat zijn oudste dochter dansend binnen komt wandelen, zijn baby in de loopwagen naar binnen rolt en zijn vrouw niet weet hoe gauw ze de kinderen weg moet halen, zijn er een aantal dingen die Ellen nog meer opvallen.

Broek

Zo komt de moeder letterlijk met een slide binnenvallen, zodra ze door heeft dat haar kinderen zich in de kantoorruimte van haar man bevinden. En blijkt ook de broek van de vrouw nog op half elf te hangen, waardoor het er naar uitziet dat de vrouw regelrecht van de wc kwam en de kinderen daarom onopgemerkt naar hun vader konden gaan. Twee dingen die ons totaal ontschoten zijn, maar het filmpje wel nog hilarischer maken dan het al was!

Lees ook: VIDEO: Ellen DeGeneres en Demi Lovato in sumo pak

Beeld: KIJK

Laatste nieuws

Zie ook