Grazia’s top 3. Best gelezen op woensdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Trouble in paradise voor Samantha en Michael?

Trouble in paradise voor realitysterren Samantha en Michael? Het huwelijk van de twee zou aan een zijden draadje hangen, zo meldt Privé.

2. Tim Douwsma onthult reden achter breuk met Jessie Jazz

De breuk tussen Tim Douwsma en Jessie Jazz Vuijk kwam voor velen als een donderslag bij heldere hemel. Het stel liet vorige week via hun management weten dat ze twee na ruim een jaar uit elkaar zijn gegaan. En dat terwijl de zanger een maand eerder nog liet weten dat hij vastberaden was om met Jessie Jazz in het huwelijksbootje te stappen. Tim en Jessie hielden beiden hun lippen stijf op elkaar over de breuk, maar daar is nu een einde aan gekomen.

3. Sephora komt naar verluidt weer terug naar Nederland

Toen een aantal jaar geleden Sephora uit Nederland verdween, waren er veel beautyliefhebbers die een traantje weg moesten pinken. Hoewel het reden geeft om een stedentrip naar Parijs of Barcelona te boeken, zou het toch wel heel fijn zijn als de winkelketen vol beauty stuff weer terug komt naar Nederland. En laat die kans nou steeds groter en groter worden.

Laatste nieuws

Zie ook