De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je alt...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Neefje Kanye West plotseling overleden

Verdrietig nieuws voor het gezin West-Kardashian. De familie moest gisteren plots afscheid nemen van hun 1-jarige neefje Avery. Volgens TMZ is het jongetje in zijn slaap overleden en was er daarvoor niks aan hem te merken. Ricky Anderson, de neef van Kanye en de vader van het overleden jongetje, is kapot van verdriet en postte op Instagram een mooie foto van zijn zoontje. “Vandaag is de ergste dag van mijn leven! Ik ben mijn kleine man verloren en heb er een engel voor in de plaats gekregen. Rust in het paradijs. Ik hou van je”, schrijft hij bij de foto.

Khloé Kardashian viert verjaardag van vriend met lieve post op Instagram

Hoewel begin deze week nog werd gespeculeerd dat de relatie tussen Khloé en Tristan op een laag pitje stond – de basketballer zou nog steeds het bed met zijn ex induiken- zien de twee er juist gelukkiger uit dan ooit. De vriend van de realityster werd deze week 26 jaar oud en dat moest natuurlijk gevierd worden. Dat de Kardashians alles via social media delen is niks nieuws, dus werd Tristan ook via Instagram gefeliciteerd. “Fijne verjaardag liefde. De eerste van de velen die zullen volgen. Mag God je zegenen met alles wat je doet. Hopelijk blijven we voor altijd zo naar elkaar kijken”, schrijft ze bij een verliefde foto van de twee. Aaawh!

Bron: Mirror, Telegraaf Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook