Hollywood Breakfast

Amanda Seyfried slachtoffer van de Fappening 2.0Amanda Seyfried is de volgende ster op de lange lijst van wie naaktfoto'...

Lees ook

Amanda Seyfried slachtoffer van de Fappening 2.0
Amanda Seyfried is de volgende ster op de lange lijst van wie naaktfoto’s op internet zijn beland. Advocaten van de actrice hebben de site gesommeerd de beelden onmiddellijk te verwijderen, meldt TMZ. Op sommige foto’s is Amanda bijna geheel naakt te zien en verricht ze ook enkele seksuele handelingen. Volgens TMZ zijn het intieme momenten met haar ex-vriendje. De beelden zouden door een derde partij zijn gestolen en vervolgens naar de bewuste site zijn gelekt. Het lek maakt vermoedelijk deel uit van een veel groter lek, dat door sommige Amerikaanse media al Fappening 2.0 wordt genoemd.

Demi Lovato in haar nopjes
De zangeres liet via Instagram weten dat ze inmiddels 5 jaar geen alcohol meer drinkt. “Zo dankbaar. Het is me de reis wel geweest. Zoveel ups en downs”, schreef Lovato bij de foto van het beroemde twaalfstappenprogramma van de Anonieme Alcoholisten. “Zo vaak dreigde ik terug te vallen maar dan ging ik op mijn handen zitten en smeekte God me te verlossen van het verlangen. Ik ben zo trots op mezelf”, vervolgde de Confident-zangeres die ook haar familie en vrienden bedankte voor de steun. Lovato spreekt open over haar psychologische problemen en haar diverse verslavingen. In 2010 brak ze haar tour met de Jonas Brothers af en werd opgenomen in een afkickkliniek.

Mischa Barton reageert op sekstape
Mischa Barton heeft voor het eerst gereageerd op de sekstape die van haar in omloop is. De Britse actrice heeft op een persconferentie in Los Angeles verteld dat ze door een ex-vriend met verborgen camera’s is gefilmd.

“Dit is enorm pijnlijk”, zei de actrice woensdag volgens diverse Amerikaanse media. “Mijn grootse angst is uitgekomen toen ik hoorde dat iemand van wie ik hield en die ik vertrouwde zonder mijn weten mij met verborgen camera’s heeft gefilmd tijdens een intiem privémoment. Daarna hoorde ik iets wat misschien nog wel erger is: iemand probeert deze beelden te verkopen en ze te openbaren.” De 31-jarige Barton, vooral bekend van haar rol in The O.C., heeft geen naam van haar ex genoemd, maar volgens haar advocaat Lisa Bloom hadden de twee vorig jaar korte tijd een relatie. Dinsdag werd duidelijk dat er een intieme video van Barton aan verschillende pornowebsites was aangeboden.

Beeld: Getty, Bron: RTL,People, TMZ

Laatste nieuws

Zie ook