Zien: Victoria’s Secret modellen zónder Photoshop

Tijdens de Victoria's Secret Fashion Show worden we elke keer weer verblind door de schoonheden die over de catwalk para...

Lees ook

Tijdens de Victoria’s Secret Fashion Show worden we elke keer weer verblind door de schoonheden die over de catwalk paraderen. Maar dat betekent natuurlijk niet dat ze er dag en nacht zo uitzien. Dat zelfs de foto’s van de bloedmooie Victoria’s Secret-Angels bewerkt worden, komt allang niet meer als een verrassing. Want tja, die photoshop fails zeggen genoeg… Maar nu delen de Angels zélf onbewerkte foto’s.

Picture perfect

Als we normaal gesproken foto’s van de bombshells zien, is alles perfect; ze hebben stuk voor stuk een killer body en een prachtig egaal huidje. Maar is dat wel echt zo? Dat is iets waar we eindelijk antwoord op hebben. Onlangs kropen de modellen weer voor de camera van Jerome Duran in het zonovergoten Miami. Deze keer zien we echter niet alleen het resultaat van de shoot, de modellen deelden ook geheel onbewerkte backstage foto’s met hun volgers op Instagram en wat kunnen we zeggen; ze zijn stuk voor stuk prachtig.

Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook