André Hazes reageert op verloving Roxeanne

Roxeanne Hazes is dolblij. De dochter van volkszanger André Hazes is onlangs ten huwelijk gevraagd door h...

Roxeanne Hazes is dolblij. De dochter van volkszanger André Hazes is onlangs ten huwelijk gevraagd door haar lief Erik Zwennes. Haar broertje André Hazes, waar ze op het moment geen contact mee heeft, heeft nu gereageerd op het grote nieuws.

Berichtje

Vorig jaar kwam André in de clinch te liggen met zijn moeder Rachel en zus Roxeanne. Dit liep zo hoog op dat er definitief een punt werd gezet achter het contact. Ook toen Dré vader werd van een zoontje, werd het contact niet hersteld. Toch heeft Roxeanne hem wel laten weten dat ze gaat trouwen. “Ik heb Dré een berichtje gestuurd. Ik vond het wel zo netjes om voor de bekendmaking even mijn broertje netjes in te lichten. Daar sta ik ook helemaal achter”, liet ze weten.

Geluk

Dré laat bij RTL Boulevard weten dat ze hem niet zelf een berichtje heeft gestuurd, maar ze iemand hem een bericht heeft laten sturen. Dat komt omdat ze zijn nummer niet heeft. “Ik heb elke 3 maanden een nieuw nummer”, vertelde hij. “Ik gun haar al het geluk.” Of hij naar de bruiloft gaat, is nog niet bekend.

Lees ook: Roxeanne Hazes openhartig over eerste ontmoeting met neefje André

Beeld: ANP

Laatste nieuws