Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Aman...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Dochter Amanda Balk is jarig

Hiep hier, hoera! Vegas, de dochter van Amanda en Afrojack, blaast vandaag vijf kaarsjes uit. Op Instagram deelt de trotse moeder een familiekiekje. Lief!

Roxeanne Hazes deelt throwback foto

Roxeanne heeft op Instagram een foto van tien jaar geleden gedeeld. En wat ziet ze er anders uit! “Vandaag, precies 10 jaar geleden was ik druk aan het repeteren voor mijn allereerste optreden ooit, tijdens So you wannabe a popstar”, schrijft ze. “Vandaag heb ik de laatste repetitie voor @hollandzingthazes gehad en gaan we er morgen weer een te gek feestje van maken,”

O’G3NE over songfestivaljurk van Trijntje

De normaal zo bescheiden Lisa, Amy en Shelley hebben een voor hen pittige uitspraak gedaan over Trijntje en haar outfit tijdens het Songfestival. Eén ding lijken ze zeker te weten: zij pakken het mode-deel anders aan. “Dat van Trijntje was niet eens een jurk. Daar passen wij met z’n drieën in.” Zelf zijn ze nog bezig met het vinden van een ontwerper voor hun look, maar blijkbaar willen zij niet zoals Trijntje op het podium staan. “Wij moeten goed kijken wat bij ons past en bij de act. Het moet glamour hebben en modern zijn.”

Een bericht gedeeld door O’G3NE (@og3ne) op

Laatste nieuws

Zie ook