De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate '‘em or you love ‘'em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd...

De Kardashians: you hate ‘‘em or you love ‘’em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Inbraak bij Kendall Jenner

Er is ingebroken bij Kendall Jenner. De dieven zijn er met een buit van ruim 200.000 dollar aan sieraden vandoor. Het model vertrok in de middag en kwam in de avond weer thuis. Pas toen ze ’s nachts naar bed ging, merkte ze op dat er spullen weg waren. De politie was snel ter plaatse, maar vond geen sporen van inbraak. Ook zijn er nog geen verdachten in beeld.

Nieuwe details overval Kim Kardashian

Er komt steeds meer aan het licht over de gewapende overal op Kim in Parijs. In nieuwe afleveringen van Keeping Up with the Kardashians onthult ze hoe zij denkt dat de overval heeft kunnen gebeuren. “Wat ik denk dat er gebeurd is, is dat een groep mannen ons de hele reis gevolgd heeft. Ik had op Snapchat gezet dat ik thuis was terwijl de rest ging stappen. Dus ik denk dat ze wisten dat ik alleen thuis was. Ze zagen een kans en pakten het.”

Ophef over schoen in Kendall + Kylie collectie

Kendall onthulde in februari al een model uit de nieuwe collectie op Twitter: een slipper met een ketting erop. Nu de collectie verkrijgbaar is, laait er een discussie op: volgens fans heeft-ie wel heel veel weg van een Chanel slipper. Mee eens? Bekijk de foto en oordeel zelf!

Laatste nieuws