Grazia’s top 3. Best gelezen op donderdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Blond Amsterdam onder vuur en reageert

Blond Amsterdam, bekend van de kekke illustraties, heeft een hoop woedende mensen op de hals. De dames van Blond maken voor alle speciale gebeurtenissen en mijlpalen illustraties die ze delen op social media. De verkiezingen waren dan ook geen uitzondering.

2. Intiem momentje Jesse Klaver en zijn vrouw gaat viral

GroenLinks ging gisteren tijdens de verkiezingen van 4 naar 14 zetels. Zij mogen zich dan ook de partij noemen die het meest is gegroeid, volgens velen komt deze zegeltoename allemaal door de charismatische lijsttrekker Jesse Klaver. Zijn succes heeft hij allemaal te danken aan één persoon. Zijn vrouw, Jolein.

3. Huwelijk Barbie en Michael voorbij

Er werd al geruime tijd gespeculeerd dat het niet goed ging tussen realitysterren Samantha en Michael van der Plas. Deze week werd bekend dat de twee gescheiden van elkaar leven, Michael in Spanje en Samantha in Scheveningen, en als kers op de taart werd Michael zoenend gespot met een ander. Nu is het hoge woord er eindelijk uit; hun huwelijk is gestrand. Dat bevestigt manager Jake aan RTL Boulevard.

Laatste nieuws

Zie ook