Zo zag Melania Trump er voor plastische chirurgie uit

Melania Trump houdt standvastig vol dat ze nog nooit plastische chirurgie heeft gehad. Zo vertelde de 46-jarige in...

Melania Trump houdt standvastig vol dat ze nog nooit plastische chirurgie heeft gehad. Zo vertelde de 46-jarige in een interview met GQ: “Ik heb niets laten doen. Ik leef heel gezond, ik zorg heel goed voor mijn huid en mijn lichaam.” Ze voegt eraan toe: “Ik ben tegen botox, ik ben tegen injecties. Je beschadigt je gezicht en je zenuwen er alleen maar mee. Ik ben ervan overtuigd dat ik mooi oud word, net als mijn moeder.” Maar foto’s doen anders vermoeden.

Plastic fantastic

Melania werd op 17 jarige ontdekt door fotograaf Stane Jerko, waarna haar modellencarrière van start ging. Ze sierde de onder andere cover van Vogue, Vanity Fair en Sports Illustrated. Met haar prominente jukbeenderen en blauwe cat eyes, was de jonge Melania favoriet van de fotografen.

Maar door de jaren heen is haar gezicht enorm veranderd. Dr. Thomas Aigner, specialist in plastische, esthetische en reconstructieve chirurgie nam het gezicht van de Sloveense eens goed onder de loep. “Melania’s gezicht is wel degelijk onder handen genomen. Met name haar neus lijkt smaller en ze heeft overduidelijk cheek fillers gehad, want ze heeft nu wel heel prominente jukbeenderen. Ook haar kin lijkt opgevuld en haar gezicht is gladgestreken dankzij de botox.”

Benieuwd naar de foto’s van een jonge Melania? Je ziet ze HIER, HIER, HIER,
HIER en HIER.

Lees ook: 8 Dingen die je moet weten over de nieuwe First Lady

Laatste nieuws