Verdachte aangehouden in sekstape-zaak Patricia Paay

Vorige maand lekten er seksueel getinte foto’s en video’s van Patricia Paay uit. Ze kwam deze week bij ti...

Lees ook

Vorige maand lekten er seksueel getinte foto’s en video’s van Patricia Paay uit. Ze kwam deze week bij tijdens een zonvakantie, terwijl de politie ondertussen een verdachte arresteerde.

Twitter

De politie heeft vandaag een 39-jarige man uit Beverwijk aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij het lekken van de seksvideo van Paay, omdat hij achter het Twitteraccount zou zitten dat de beelden vorige maand online zette. Dat heeft de politie Noord-Holland laten weten.

“Dit is heel goed nieuws”, reageert Patricia tegenover RTL Boulevard. “Vanmorgen ben ik door mijn advocaat Johan Langelaar gebeld dat de politie een aanhouding heeft verricht. Hopelijk krijgen we nu eens antwoord op de vraag wie hier achter zit.”

Emotioneel

Bij Jinek deed Patricia voor het eerst haar emotionele verhaal. “Je denkt: ik wil dood, kan ik ergens in een put zakken? Je wilt gewoon dood, dat is zó erg”, vertelt ze. “Je leven staat totaal op z’n kop. Ik vind het onbegrijpelijk dat mensen niet kunnen bedenken wat voor gevolgen dit heeft. Ik heb een dochter, ik heb nog een vader en een moeder en een lieve man, die zit hier ook niet op te wachten natuurlijk.” Het hele verhaal lees je hier.

Vorige maand deed Patricia aangifte tegen haar buurman en voormalig zakenpartner. Ze verdacht hem evan, na een ruzie over haar pantymerk ‘La Paay’, de beelden te hebben verspreid.

Lees ook: Christina Curry reageert op seksfilmpjes Patricia Paay

Bron: Nu, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook