Lizzy van der Ligt en Yuki Kempees lanceren kledinglijn

Het zonnetje laat zich steeds vaker zien en het is aftellen tot het festivalseizoen officieel van start gaat. Voorbereid...

Lees ook

Het zonnetje laat zich steeds vaker zien en het is aftellen tot het festivalseizoen officieel van start gaat. Voorbereidingen voor de perfecte outfit worden al lang en breed getroffen, maar ook het barpersoneel op festivals wil er een beetje knap bij lopen. Laat dat maar aan stylist en it-girl Lizzy van der Ligt en Yuki Kempees van Kris Kross Amsterdam over.

Merch

Het duo heeft in samenwerking met Desperados een kledinglijn gelanceerd speciaal voor het barpersoneel. De kledinglijn zal op veel festivals te zien zijn en bestaat uit een sweater, t-shirt, pet, bandana en limited edition bomber jack. Enne, jij kunt zelf ook een pet of bandana bemachtigen, deze worden uitgedeeld op locaties waar Desperados aanwezig is. Nieuwsgierig om de collectie met eigen ogen te bewonderen? De kledinglijn zal onder andere te zien zijn op de festivals Oranjebitter (27 april), Het Amsterdams Verbond (5 mei), Blijdorp Festival (12 augustus) en Nazomeren (9 september) in de Desperados Area.

Lees ook: Yes! Zóveel calorieën verbrand je tijdens een festival

Beeld: Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook