Grazia’s weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do’s voor het weekend. Van fe...

Lees ook

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do’s voor het weekend. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er te doen in het extra lange weekend van 18 en 19 maart 2017.

St. Patricks Day

Op 17 maart kleurt Nederland weer groen tijdens St. Patricks Day! De Ierse feestdag wordt dit jaar grootser dan ooit gevierd in Nederland. De grootste viering vind dit jaar plaats in Den Haag, op de Grote Markt. Hier vind je live muziek van The Bottles of Smoke en Woodworks, zijn er traditionele Ierse dansen, gerechten en vloeit de Guinness rijkelijker dan ooit. Meer info vind je hier.

Waar: De Grote Markt in Den Haag
Wanneer: 17 maart 2017

The Heineken Bakery

Heineken® opent de deuren van zijn eigen bakkerij in Amsterdam. Een tijdelijke bakkerswinkel waar bijzondere broden gebakken worden met een uniek en bovendien geheim ingrediënt van Heineken: A-gist. De brouwer sloeg voorafgaand aan de opening van The Heineken Bakery de handen ineen met Meester Boulanger Mark Plaating. De broden in The Heineken Bakery worden verkocht voor de toegankelijke prijs van €2 per stuk em de volledige opbrengst wordt geschonken aan de Nederlandse Bakkersgilde. Meer info vind je hier.

Waar: De Vijzelgracht 37hs in Amsterdam
Wanneer: 18 tot en met 21 maart 2017 van 12.00 – 21.00 uur

Kris Kross x Henny Huisman’s playbackshow

Op zaterdag organiseert Kris Kross Amsterdam het feest Kris Kross Part 17. Speciaal voor deze gelegenheid blazen ze Henny Huisman’s playbackshow een nieuw leven in. Met Henny als host en Bulletje in de jury. Andere acts die onder meer optreden op Kris Kross Part 17 zijn Extince, Brace, Willie Wartaal, FS Green en Phalerieu. Tickets koop je hier.

Waar: Warehouse Elementenstraat in Amsterdam
Wanneer: Zaterdag 18 maart 2017

Laatste nieuws

Zie ook