Meisje weet ‘dader’ voor haar moord vast te leggen op Snapchat

Liberty German en Abby Williams werden afgelopen maand levenloos gevonden in een bos, nadat ze samen gingen wandelen. Ve...

Lees ook

Liberty German en Abby Williams werden afgelopen maand levenloos gevonden in een bos, nadat ze samen gingen wandelen. Verrassend genoeg wist German de man, die werd gelinkt aan de moord, vast te leggen met haar telefoon. De politie legt nu uit aan Radar Online dat deze ‘Snapchat Stranger’ niets met de moord te maken heeft.

Arrestatie

Ronald Logan werd gearresteerd in Delphi en met die arrestatie hoopten ze dat de zaak gesloten zou zijn. Sergeant Tony Slocum laat echter weten dat de man niets te maken heeft met de moord op Libby en Abby. Slocum legde uit aan Radar waarom de man – waarvan velen hadden gehoopt dat hij de Snapchat Stranger was – werd vastgehouden: “Ik geloof dat hij werd gearresteerd omdat hij voorwaardelijk op vrije voeten was of dat hij in zijn proeftijd een overtreding beging.” De politie is met man en macht op zoek naar de dader van de brute moord. Mike Patty, Germans grootvader, roept mensen op om hun oren gespitst te houden. “Het is iemand z’n buurman, collega, familielid, vriend, echtgenoot of kennis”, zei hij over de verdachte. “Iemand weet iets.”

Bron: Radar Online, Beeld: iStockphoto

Laatste nieuws

Zie ook