Laura Ponticorvo doet aangifte na lekken seksueel getinte foto’s en video’s

Verschrikkelijk nieuws voor Laura Ponticorvo. Via hackers lekten er vandaag seksueel getinte foto’s en video’s van haar...

Lees ook

Verschrikkelijk nieuws voor Laura Ponticorvo. Via hackers lekten er vandaag seksueel getinte foto’s en video’s van haar uit. De vlogger gaat aangifte doen.

Aangifte

Het management van Laura, die bekend werd na haar deelname aan Mijn vieze, vette, vervelende verloofde, maar tegenwoordig een bekende vlogger is, laat aan RTL Nieuws weten dat ze aangifte gaat doen nu de persoonlijke beelden op straat liggen. Verder willen ze geen uitspraken doen over de hack en de verspreiding van de beelden.

Eerder deze week lekten van Hollywood sterren Emma Watson en Amanda Seyfried. Patricia Paay maakte onlangs hetzelfde mee toen er pikante beelden van haar lekten.

Laat één ding duidelijk zijn: verspreiden zonder toestemming is echt niet oké. Wij wensen Laura veel sterkte de komende tijd.

Let op!

Hoe de hackers precies te werk zijn gegaan is niet duidelijk, maar je kunt jezelf beschermen door tweestapsverificatie in te stellen. Met deze optie moet je na het inloggen nog een code invoeren. Dit kan behalve bij iCloud, ook bij bijvoorbeeld Google en Dropbox.

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook