Dit vinden vrouwen het minst fijne standje

Om de spanning er een beetje in te houden, is het nooit verkeerd om te blijven experimenteren in bed. Het aantal standje...

Lees ook

Om de spanning er een beetje in te houden, is het nooit verkeerd om te blijven experimenteren in bed. Het aantal standjes dat bestaat is oneindig, maar er blijkt er eentje te zijn die bij vrouwen minder in de smaak valt. Namelijk de omgekeerde cowgirl.

Yi-ha!

Women’s Health vroeg 1.111 lezeressen naar hun minst favoriete standje en kwam tot de ontdekking dat 39 procent van de vrouwen geen plezier beleeft aan de reversed cowgirl. Wat dit standje inhoudt? De man ligt op zijn rug met de vrouw bovenop, met haar rug naar zijn gezicht toe. En dat zou precies de reden zijn dat vrouwen dit standje niets vinden; omdat ze niet kunnen zien of mannen genieten én omdat ze bang zouden zijn dat ze hun partner pijn doen.

Ook de doggy blijkt geen favoriet onder de lezeressen; 28 procent van de ondervraagde vrouwen vindt dit standje niet fijn om dezelfde redenen als bij de reversed cowgirl. Mee eens, ladies?

Lees ook: Dit ene kledingstuk kun je maar beter aanhouden tijdens de seks

Bron: Marie Claire, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook