De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate '‘em or you love ‘'em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd...

De Kardashians: you hate ‘‘em or you love ‘’em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kendall Jenner scherpt beveiliging aan

Nadat er begin deze week bij haar huis werd ingebroken, heeft Kendall de beveiliging van haar woning aangescherpt. Ze heeft zich volgens bronnen laten adviseren door een beveiligingsbedrijf. “Kendall is echt overstuur over wat er is gebeurd”, vertelt een insider aan People. “Ze had vandaag beveiligers over de vloer en ze denkt aan meer camera’s door het huis.”

Kardashians verdienen miljoenen aan Instagram

Kim, Khloé en Kourtney Kardashian zijn zó gewild, dat bedrijven tonnen neerleggen voor de promotie van een product voor de zussen. Volgens de directeur van het digitale marketingbedrijf Talent Resources doen vooral producten voor gewichtsverlies het goed. “Dan is het product vrijwel meteen uitverkocht”, vertelt hij aan Us Weekly. Maar: “Ze werken wel alleen met merken en bedrijven die passen bij hun lifestyle.”

Laatste nieuws