Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Amanda Seyfried in het geheim getrouwd

De Dear John-actrice is vorige week stiekem met acteur Thomas Sadoski in het huwelijksbootje gestapt. De acteur liet tijdens The Late Late Show met trots zijn trouwring zien aan talkshowhost James Corden en bevestigde daarmee zijn huwelijk met de zwangere Amanda. Ook liet hij weten dat er helemaal niemand aanwezig was. “Het was alleen wij twee en we deden ons ding. Het was prachtig. Het was alles wat het moest zijn”.

Cheryl Cole al jaren de droomvrouw van Liam Payne

De twee ontmoetten elkaar jaren geleden toen Liam auditie deed bij X Factor en Cheryl daar in de jury zat. Inmiddels is de zangeres in verwachting van de One Direction-zanger en heeft Liam na al die jaren eindelijk wat hij wil. Tijdens een interview met Rollacoaster doet Liam dan ook een aantal lieve uitspraken over de moeder van zijn kind. “Ze is van jongs af aan mijn droomvrouw. Ik heb natuurlijk de mooiste vriendin van de wereld en ze is echt fantastisch”. De 23-jarige zanger noemt zichzelf dan ook als de gelukkigste man op aarde. “Ze is een prachtig mens en het is fantastisch om iemand te hebben waarmee ik zoveel gemeen heb”.

Chad Michael Murray vader geworden van een dochter

In A Cinderella Story was hij dé hottie van de film, maar in het echte leven is de acteur allang bezet en werd hij begin deze week vader van zijn tweede kind. “We hebben een zoon van bijna twee en sinds deze week is er dus ook een meisje bij gekomen. We zijn echt heel erg blij, maar we moeten nu wel echt de taken verdelen. Helaas kan ik geen borstvoeding geven, anders had ik het gedaan”, aldus de kersverse vader.

Bron: Telegraaf, RTL Beeld: Getty

Laatste nieuws