Acht maanden oude baby heeft enorme haardos

Wanneer een baby pas geboren is, is het logisch dat het haar nog niet heel erg aanwezig was. De acht maanden oude Bella...

Lees ook

Wanneer een baby pas geboren is, is het logisch dat het haar nog niet heel erg aanwezig was. De acht maanden oude Bella blijkt een uitzondering op deze ‘regel’. Het kleine meisje had bij de geboorte al gelijk een bos haar waar je u tegen zegt en haar moeder Philippa Rabbitts moet anderen dan ook vaak het een en ander uitleggen.

Pruik

Wanneer Philippa met haar dochter de hort op gaat, wordt ze dan ook minstens vijf keer aangehouden. “Mensen denken vaak dat Bella een pop is wanneer ze haar zien. Ik krijg echt heel vaak de vraag of ze een pruik draagt. Het maakt echt niet uit waar ik heen ga, overal reageert iedereen hetzelfde”. Bella krijgt dan ook sinds haar geboorte extreem veel aandacht. Zo begon het allemaal bij de nieuwsgierige verloskundigen in het ziekenhuis die wel benieuwd waren naar de baby met de grootste haardos die ze ooit hadden gezien.

Zorgvuldig

Doordat Philippa’s dochter bij de geboorte slechts vijf pond woog, dachten mensen nog vaker dat Bella een pop was. “Ze is altijd zo klein geweest dat voor de grap zeiden dat haar haren het enige was wat groeide”. Hoewel de grote haardos super schattig staat, is het voor Philippa en haar man soms een opgave om er iets mee te doen. “We moeten het elke keer zorgvuldig kammen en ben ik vaak lang bezig met haar haren. Meestal binden we haar haren vast in een staartje, omdat het anders de hele tijd voor haar ogen zit. Alleen zit ze nooit stil als ik haar haren probeer te doen”.

Rapunzel

Bella vindt het volgens Philippa geen probleem dat mensen aan haar haren zitten, maar van één ding moet ze niks hebben. “Ze is echt geen fan van de föhn, dus ben ik genoodzaakt om het zoveel mogelijk te drogen met een handdoek”. Philippa is dan ook van plan haar dochters haren zo lang mogelijk te laten groeien. “Ik hoop dat ze een soort Rapunzel wordt wanneer ze iets ouder is”. Benieuwd naar de foto’s? Bekijk ze dan *HIER*.

Lees ook: Baby met enorme haardos gaat viral

Bron: Daily Mail Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook