Het geheim van Adele onthuld: zo ontsnapt ze na een optreden aan haar fans

Ondanks dat Adele de dertig nog niet heeft aangetikt, kan ze nu al terugkijken op een geweldige carrière. De zanger...

Lees ook

Ondanks dat Adele de dertig nog niet heeft aangetikt, kan ze nu al terugkijken op een geweldige carrière. De zangeres sleept de ene prijs na de andere binnen en ook tijdens haar optredens zit de hele zaal tot aan het dak vol met haar fans. Ook na de show proberen haar fans een glimp van de wereldster op te vangen, maar daar doet ze mooi niet aan mee.

Achterdeur

Het is te begrijpen dat de fans van Adele maar niet genoeg van haar kunnen krijgen, dus staan ze vaak massaal bij de achterdeur van de concertlocatie te wachten om zo de zangeres nog één keer in het echt te kunnen bewonderen. Toch is Adele na een concert nergens te bekennen en daar heeft ze zo haar redenen voor.

Vermaak

Een insider heeft aan The Sun het geheim achter het mysterie rondom Adele’s verdwijningstruc verteld. Volgens hem wurmt de When We Were Young-zangeres zich elke keer in een grote zwarte box op wieltjes, zodat niemand haar kan zien. Aan de binnenkant heeft ze een iPad en een lampje, zodat ze zichzelf kan vermaken tijdens de hobbelige rit.

Het lijkt ons wat krapjes in zo’n box, maar we moeten het haar meegeven; ze is naast een geweldige zangeres ook enorm creatief.

Lees ook: De waarheid achter de gebroken Grammy van Adele

Bron: GVA.be Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook