De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate '‘em or you love ‘'em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je a...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘‘em or you love ‘’em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Meek Mill ziet Kylie Jenner wel zitten

Hoewel Tyga en Kylie nog steeds een setje te zijn, krijgt de realityster ook de nodige aandacht van een andere rapper. Niemand minder dan de ex van Nicki Minaj lijkt de jongste Kardashian-Jenner telg erg interessant te vinden. Kylie hoeft maar een foto op Instagram te posten en hij liket het. Of dat Kylie’s interesse wederzijds is, is nog maar de vraag. Ondanks dat ze nog steeds een relatie heeft met Tyga, gaan de geruchten al langere tijd dat de twee het niet meer zo gezellig hebben. Ook heeft Kylie door Tyga ervaring met oudere mannen, dus of dat de leeftijd van Meek Mill – de rapper wordt dit jaar 30 – haar in de weg zit is nog maar de vraag.

Kris Jenner steunt Rob Kardashian in voogdijstrijd met Blac Chyna

Het is bijna niet meer bij te houden hoe het nou precies zit tussen Blac Chyna en Rob, maar het ziet ernaar uit dat de twee nog altijd uit elkaar zijn. Inmiddels gaan ook de geruchten dat Chyna de volledige voogdij over Dream wil hebben, maar dat momager Kris Jenner dat niet zomaar laat gebeuren. “Kris gaat Rob honderd procent helpen en zal Chyna hier niet zomaar mee laten wegkomen”, vertelt een insider aan People Magazine. “Rob wil gedeelde voogdij over hun dochter. Hoewel de twee het samen nog aan het uitzoeken zijn, wil Chyna wel alles op het spel zetten om de volledige voogdij over Dream te krijgen. Ik denk dat dit nog wel eens kan uitlopen op een flinke rel”, aldus de bron. Aiii!

Bron: Hollywood Life Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook