Grazia’s top 3. Best gelezen op zaterdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Laura Ponticorvo reageert op uitlekken pikante beelden

De wereld van Laura Ponticorvo stortte gisteren compleet in, toen de vlogster erachter kwam dat er seksueel getinte foto’s en video’s van haar waren uitgelekt. Het management van Laura vertelde gistermiddag dat de brunette direct aangifte heeft gedaan. De vlogster zelf deed gisteren haar verhaal bij RTL Boulevard.

2. De reden dat iedereen deze Aldi-kaarsen wil

Supermarktketen Aldi staat bekend om de lage prijzen en de overvolle winkels, maar dat is tegenwoordig niet meer het enige. De van oorsprong Duitse supermarkt is op dit moment hot topic door de populaire kaarsen van slechts vier dollar, die voor heel wat meer dan de verkoopprijs op eBay worden verkocht.

3. Model wordt beschuldigd van Photoshop om vriendin dikker te doen lijken

Dat het bij echte vriendschap niet draait om hoe je er uitziet, bewijzen vriendinnen Kate Wasley en Georgia Gibbs wel. Waar de één in maatje 34 past, heeft de ander kledingmaat 46. Het maakt de vriendinnen terecht niks uit dat ze qua uiterlijk totaal verschillend zijn. Toch krijgen ze vaak heftige kritiek, die ze nu willen omzetten naar iets positiefs.

Laatste nieuws

Zie ook