Nieuwe, schokkende details over dood van Paul Walker

Het is inmiddels vier jaar geleden dat Paul Walker om het leven kwam bij een auto-ongeluk. Een lijkschouwer conclud...

Lees ook

Het is inmiddels vier jaar geleden dat Paul Walker om het leven kwam bij een auto-ongeluk. Een lijkschouwer concludeerde destijds dat de impact van de crash de The Fast and the Furious-acteur en de bestuurder van de auto, zijn vriend Roger Rodas, fataal werden. Toch zijn er nu een aantal schokkende details onthult die die conclusie in twijfel trekken…

Paul Walker: Collision Course

In ‘Paul Walker: Collision Course‘, een nieuwe special van tv-zender Reelz, wordt de crash opnieuw onder de loep genomen en daar zijn een aantal schokkende, nieuwe details uit naar voren gekomen. “Toen de botsing plaatsvond, werd de Carrera GT in feite in tweeën gesneden”, begint advocaat Craig McClellan zijn verhaal in de sneak peek.

Gevangen

“De passagiersruimte ging de ene kant op, de benzinetank en de motorruimte de andere. Paul Walker zat tussen die twee delen gevangen.” Volgens de advocaat brak de 40-jarige acteur daardoor onder andere zijn ribben en zijn sleutelbeen.

Naar verluidt is het niet waar dat beide passagiers op slag dood waren. Roger Rodas was op slag dood, maar Paul was op dat moment nog in leven. “Hij ademde, maar hij was niet in staat om eruit te komen”, aldus McClellan.

Bron: Radar Online, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook