Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Ba...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

The Vampire Diaries-actrice naar het ziekenhuis door spacecake

Kat Graham is vorige maand in het ziekenhuis beland door het eten van spacecake. Dat meldt TMZ. De The Vampire Diaries-actrice bezocht een resort in Palm Springs toen het misging. Ze rende het restaurant van het resort uit terwijl ze riep dat ze zich niet goed voelde en naar het ziekenhuis moest. Op het gazon begon ze over te geven en viel ze uiteindelijk flauw.

Toen ze weer bij kwam, was de ambulance al gearriveerd en moest ze mee naar het ziekenhuis. Volgens medewerkers van het resort was Kat extreem paranoïde en angstig en zag ze dingen die er niet waren. Een woordvoerder van de brunette wilde geen commentaar geven op het incident.

Een bericht gedeeld door TMZ (@tmz_tv) op

Gerard Joling omver getrapt door Rico Verhoeven

Gerard Joling wil dolgraag wat fitter worden en heeft daarom de hulp van kickbockser Rico Verhoeven ingeroepen. In een video die Jandino deelde op Instagram, zijn de twee samen te zien in de sportschool. De zanger houdt een stootzak voor zich, waar Rico eerst voorzichtig tegenaan schopt. “We doen eerst even een paar keer oefenen”, hoor je hem zeggen. Als Geer denkt dat hij stevig genoeg op z’n benen staat om een schop van de wereldkampioen aan te kunnen, begint het echt. “Normaal he?”, vraagt hij nog. Maar een ‘normale’ trap van Rico is natuurlijk niet niks en de zanger wordt met stootkussen en al omver getrapt.

Dochtertje Kim-Lian is een echte diva

Het dochtertje van Kim-Lian is al een echte diva. Op een foto die de actrice deelde, is te zien dat de 8-jarige Ronja languit in een stoel ligt in haar onesie, terwijl ze met haar voeten in een voetenbadje zit. “Mijn dochter chilled ‘m goed in haar onesie #diva”, luidt het bijschrift.

Yolanthe is jarig!

Hoera! Het is feest in huize Sneijder-Cabau, want Yolanthe is vandaag 32 jaar geworden. Onder andere Rodney Sneijder was zondag op de verjaardag van zijn schoonzus. Hij deelde een foto van zichzelf samen met zijn neefje Xess Xava. Op de andere foto is zijn moeder Sylvia Sneijder te zien terwijl ze haar kleinzoons vasthoudt.

Bron: Show, Daily Mail, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook