Grazia’s top 5. Best gelezen van de week

De week was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mee...

Lees ook

De week was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Zo ziet de vrouw van Jesse Klaver eruit

Hoewel Jesse Klaver – vooral nu in de verkiezingstijd – volop in de spotlights staat, blijft zijn vrouw Jolein het liefst een beetje op de achtergrond. De kans is dan ook groot dat je niet eens weet hoe de grote liefde van de fractievoorzitter van GroenLinks eruit ziet!

2. Huwelijk Barbie en Michael voorbij

Er werd al geruime tijd gespeculeerd dat het niet goed ging tussen realitysterren Samantha en Michael van der Plas. Deze week werd bekend dat de twee gescheiden van elkaar leven, Michael in Spanje en Samantha in Scheveningen, en als kers op de taart werd Michael zoenend gespot met een ander. Nu is het hoge woord er eindelijk uit; hun huwelijk is gestrand. Dat bevestigt manager Jake aan RTL Boulevard.

3. Olcay Gulsen: ‘Ik ben van maat 34 naar 36 gegaan, ben je dan dik?’

Olcay Gulsen keerde begin dit jaar terug op de buis. De modeontwerpster was te gast bij RTL Boulevard, maar haar appearance bleef niet onbesproken. Zo zou de 36-jarige, volgens fans, flink wat kilo’s zijn aangekomen.

4. Zo zien Dunya & Desie er nu uit

Het is inmiddels 14 jaar geleden dat de hitserie Dunya en Desie te zien was op televisie. De serie gaat over het leven en de puber-problemen van twee meisjes uit Amsterdam-Noord. Iedereen die is opgegroeid in de jaren ’00 moet de serie dan ook gezien hebben en dan was gegarandeerd fan, want wat maakten de twee veel mee en wat waren ze grappig. Maar hoe ziet het duo er nu, 14 jaar later, uit en wat doen ze in het dagelijkse leven?

5. Dit is de echte naam van Jesse Klaver

Politicus Jesse Klaver wordt door velen gezien als een open boek, maar mensen trekken zijn achternaam flink in twijfel.

Laatste nieuws

Zie ook