Laura Ponticorvo staat stil bij heftige gebeurtenis

Laura Ponticorvo staat in haar nieuwe vlog uitgebreid stil bij de heftige gebeurtenis die de afgelopen week plaatsvond....

Lees ook

Laura Ponticorvo staat in haar nieuwe vlog uitgebreid stil bij de heftige gebeurtenis die de afgelopen week plaatsvond. Er werden seksueel getinte foto’s en video’s van haar verspreid, Laura blijft echter niet bij de pakken neer zitten. “De afgelopen dagen leef ik in een soort van hele grote nachtmerrie en iedere dag hoop ik wakker te worden en hoop ik dat het een droom is. Toch wil ik hier positief mee omgaan.”

Vreselijk

Ondanks alles benadrukt Laura dat het wel goed gaat met haar. “Tuurlijk, het is allemaal heel erg en vreselijk. Maar ik heb besloten mijn leven weer op te pakken in plaats van verdrietig te zijn en mezelf te willen opsluiten of te willen verstoppen.” De realityster vond veel steun bij haar vriend en zocht contact op met mensen die hetzelfde is overkomen. “In mijn geval is het erg, want heel Nederland weet het, maar voor die mensen is het net zo erg.” Toch laat ze zich niet uit het veld slaan. “Eigenlijk hoef ik me helemaal niet te schamen”, concludeert ze na een goed gesprek met haar vriend en andere mensen om haar heen. “Iedereen stuurt toch wel eens sexy foto’s?”

Laura heeft inmiddels aangifte gedaan en uit het onderzoek werd duidelijk dat de dader al geruime tijd bezig was om het beeldmateriaal te verzamelen. Zeven jaar, om precies te zijn. “Dat is echt zo ziek. Wat bereikt hij of zij ermee? Wij hebben hier allemaal niet om gevraagd, maar wij komen hier doorheen, wij zijn sterk.” Laura is het eerste Nederlandse slachtoffer van het door Amerikaanse media bestempelde The Fappening 2.0, waarbij wederom een groot aantal privéfoto’s van sterren zijn gelekt.

Bron: YouTube, Beeld: YouTube, ANP

Laatste nieuws

Zie ook