Schokkende onthulling over Angelina Jolie’s adoptie

Voor Angelina Jolie zijn haar kinderen haar alles en ook tijdens de scheiding van Brad Pitt waren zij haar hoogste prior...

Lees ook

Voor Angelina Jolie zijn haar kinderen haar alles en ook tijdens de scheiding van Brad Pitt waren zij haar hoogste prioriteit. De actrice maakt dan ook geen verschil tussen haar geadopteerde kinderen en de drie die ze samen met Brad kreeg. Toch beweren hulpverleners nu dat de adoptie van haar eerste kind niet helemaal volgens de regels is gegaan.

Adoptie

Het is alweer 14 jaar geleden dat Angelina haar oudste zoon Maddox uit Cambodja adopteerde. De actrice wilde dolgraag een kindje adopteren en wilde er dan ook vaart achter zetten. Mounh Sarath laat nu aan The Sun weten dat de wens van Angelina dan ook is versneld, doordat hij ervoor zorgde dat hij op papier de vader van Maddox was.

Vader

Maar dat blijkt niet het enige. Zo beweert Mounh dat hij officieel gezien nog steeds de vader is van de inmiddels 15-jarige jongen. “In de rechtbankpapieren is Maddox nog steeds mijn zoon. Ze heeft dit nooit laten aanpassen. Angelina moest zijn naam veranderen en dat kon alleen als ik dit zo deed. Toen heb ik gezegd dat het mijn zoon is”. Ondanks dat de Britse krant de papieren zelf gezien zou hebben, bewijst het niet dat Angelina hier destijds van op de hoogte was.

Celstraf

Dit is overigens niet de eerste keer dat Maddox’s adoptie negatief in het nieuws komt. Een aantal jaar geleden zat Lauryn Galindo, de vrouw die Angelina hielp tijdens de adoptie, voor achttien maanden in de cel. Ze zou namen, geboortedata- en plaatsen van de kinderen vervalst hebben. De desbetreffende kinderen werden allemaal bij Amerikaanse gezinnen geplaatst, waardoor ook de adoptie van Maddox onder een vergrootglas kwam te liggen.

Lees ook: De geheime tattoo die Angelina Jolie voor Brad Pitt liet zetten

Bron: Telegraaf Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook