Internet in de ban van meisje die interview verstoorde

Het interview waarin Marion en haar broertje James de kamer kwamen binnenwandelen terwijl hun vader Robert Kelly in een...

Lees ook

Het interview waarin Marion en haar broertje James de kamer kwamen binnenwandelen terwijl hun vader Robert Kelly in een belangrijk live-interview zat met BBC, zal je hoogstwaarschijnlijk niet ontgaan zijn. De familie ging in één keer viral en vooral Marion is razend populair.

Persconferentie

Het vierjarige meisje wist als eerste de kamer van haar vader binnen te dringen en deed dat dan ook op de meest hilarische manier. Dat het kleine meisje ook buiten het huis de lachers op haar hand heeft, blijkt wel uit de vele tweets na haar verschijning bij de persconferentie. Met een lolly in haar mond, haar schattige roze brilletje en de hilarische blikken, werd ze door velen het hoogtepunt van de dag genoemd.

Twitter

Op Twitter ging het dan ook helemaal los en was iedereen zichtbaar fan van Marion. We hebben de leukste tweets voor je op een rijtje gezet. Haar moeder Kim Jung-A is overigens ook een hit op het internet. Ellen DeGeneres liet tijdens haar tv-show iets zien, wat niemand nog was opgevallen. Bekijk de video hier!

Beeld: YouTube, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook