Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Aman...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Douwe Bob heeft er weer een tattoo bij

De Slow Down-zanger heeft er weer een nieuwe lichaamsversiering bij laten zetten. Douwe Bob is gek op tatoeages en heeft dan ook al aardig wat plaatjes op zijn lichaam laten zetten. In zijn nek had hij nog een plekje over, dus werd daar zijn nieuwe aanwinst getatoeëerd. Op Instagram laat hij zijn nieuwe tattoo zien en krijgt hij vooralsnog veel positieve reacties. “Staat ontzettend leuk, past wel bij jou” en “Wauw! Hij is zo vet!” zijn dan ook slechts een greep uit de vele reacties.

Sabia Boulahrouz op wintersportvakantie in Oostenrijk

Het zag er even naar uit dat de voormalige voetbalvrouw van de aardbodem was verdwenen. De brunette werd nog maar nauwelijks in Duitsland gespot en ook de pers wist ze opvallend goed uit haar buurt te houden. Sabia geniet op dit moment dan ook ongestoord van een vakantie in het Oostenrijkse Kitzbühel. Samen met haar twee kinderen, zus en neefje verblijft ze in het luxe vijfsterrenhotel Stanglwirt, waar een kamer een slordige 400 euro per nacht (!) kost. En dat terwijl Sabia er op financieel gebied nou niet echt op vooruit is gegaan.

André Hazes heeft eigen Elvis Presley in huis

De zanger heeft op dit moment een paar dagen vrij van de concertreeks van Holland Zingt Hazes en spendeert zijn quality time dan ook niets liever dan met zijn gezin. Wanneer hij wat aan het dollen is met zijn vriendin Monique Westenberg, vraagt hij haar om even in een bepaalde houding te gaan staan zodat hij een leuke foto van haar kan nemen. Op Instagram beschrijft hij dan ook het hilarische moment. “’Ga eens op je tenen staan, met je benen wat wijd en je handen bij je kruis’. Monique: heb je weer wat? Ik: Doe nou maar gewoon. Hatsaa. Mijn eigen Elvis!”. En eerlijk is eerlijk, Monique lijkt er met haar outfit precies op.

Bron: Shownieuws, Weekend Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook