De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate '‘em or you love ‘'em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je a...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘‘em or you love ‘’em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kim Kardashian doet nog steeds geen oog dicht zonder beveiliging

De bewapende overval in Parijs heeft er goed ingehakt bij de realityster. Het incident vond alweer een halfjaar geleden plaats, maar nog steeds doet Kim geen oog dicht zonder beveiliging voor haar deur. Vooral momager
Kris Jenner ziet het als haar taak haar dochter te beschermen. “Dat is mijn baan, om voor iedereen te zorgen. De gedachte Kim te verliezen is een emotioneel litteken en daar kom ik niet snel overheen”. Ook zus Kendall werd laatst het slachtoffer van een inbraak in haar huis. Sindsdien is ze dan ook erg oplettend. Toen er laatst een man voor haar huis stond te wachten en op de ruit van haar auto tikte, wist het topmodel even niet meer wat ze moest doen. “Ik raakte in paniek”, vertelt ze.

Kim nam na de overval een break van al haar social media-kanalen. Na zes maanden doet ze ook via haar Instagram haar verhaal. “De aflevering van vanavond is erg zwaar voor mij. Toch vond ik het belangrijk om het verhaal vanuit mijzelf te delen, in plaats van een interview waarbij mijn woorden verdraaid kunnen worden. Ik heb altijd zoveel gedeeld met alles en iedereen, dus dat wil ik nu ook doen. Ik hoop echt oprecht dat niemand ooit zoiets meemaakt, maar ik heb er wel wat wijze lessen uit gehaald. Ik voel me zo gezegend met mijn kindjes en mijn man. Ik wil ook al mijn vrienden, familie en iedereen die ik lief heb bedanken dat ze er al die tijd voor mij geweest zijn. Ook wil ik de Franse politie bedanken voor alles wat ze hebben gedaan”.

Blac Chyna openhartig over relatie met Rob Kardashian

Het gaat al langere tijd niet goed tussen haar en Rob, maar bij de laatste break-up tussen de twee bleef het angstaanjagend stil vanuit Blac Chyna. In de Zuid-Afrikaanse Cosmopolitan doet ze voor het eerst haar verhaal. “Ik ben van mening dat iedereen die in een langere relatie zit, door ups-and-downs gaat. Niet alles is altijd rozengeur en maneschijn. Als dat het wel is, dan klopt er iets niet. Ik ben juist iemand die kijkt naar de langere termijn”, vertelt ze over de moeizame relatie met Rob. “Mijn advies voor iedereen die in dezelfde situatie als mij zit is dat je echt in therapie moet gaan, elkaars familie beter moet leren kennen, elkaars moeder moet kunnen bellen. Ik denk dat niets perfect zal zijn, maar ik weet dat we van elkaar houden en we voor elkaar vechten. De mensen om me heen weten dat ook en steunen ons. Dat maakt alles zoveel makkelijker”.

Bron: NU.nl, JustJared Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook