Grazia’s top 3. Best gelezen op maandag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Temptation Island-deelnemers verdeeld in twee kampen

Het duurt niet heel erg lang mee of de koppels bij Temptation Island staan weer oog in oog met elkaar. Voor de kijkers nog even spannend hoe het exotische avontuur afloopt, maar voor de koppels en verleiders zijn de opnames alweer een tijdje geleden. Zij komen nu vooral in clubs opdraven om hun gezicht te laten zien. Al zijn die boekingen volgens verleidster Saartje Polomé niet helemaal eerlijk verdeeld. “Dat komt door één kliekje”.

2. Laguna Beach-ster Rachel Swimmer in porno-industrie beland

Hoewel Lauren Conrad en Lo Bosworth door Laguna Beach een carrière in de tv-wereld wisten te maken, besloot Rachel Swimmer een hele andere kant op te gaan.

3. Schokkende onthulling over Angelina Jolie’s adoptie

Voor Angelina Jolie zijn haar kinderen haar alles en ook tijdens de scheiding van Brad Pitt waren zij haar hoogste prioriteit. De actrice maakt dan ook geen verschil tussen haar geadopteerde kinderen en de drie die ze samen met Brad kreeg. Toch beweren hulpverleners nu dat de adoptie van haar eerste kind niet helemaal volgens de regels is gegaan.

Laatste nieuws

Zie ook