Zo ziet de hartsvriendin van Koningin Máxima eruit

Koningin Máxima had vroeger nooit kunnen bedenken dat haar leven er nu zo uit zou zien. De royal heeft op veel verschill...

Lees ook

Koningin Máxima had vroeger nooit kunnen bedenken dat haar leven er nu zo uit zou zien. De royal heeft op veel verschillende plekken ter wereld gewoond en leidt een compleet ander leven sinds ze Willem-Alexander heeft ontmoet. Maar één ding is altijd hetzelfde gebleven: haar hechte vriendschap met Samantha Deane.

Met een gigantisch drukke baan en gezinsleven is het niet makkelijk om vriendschappen te onderhouden. Koningin Máxima heeft een aantal vrienden in haar leven, maar Samantha steekt er met kop en schouders bovenuit. De hartsvriendinnen gaan way back en hebben alle belangrijke momenten in elkaars leven gedeeld.

Het begin

Terug naar het begin. Máxima en Samantha leerden elkaar kennen op de kleuterschool in Argentinië. Het was meteen dikke mik, al helemaal toen ze beiden naar de Northlands School gingen. Daarna scheidden hun wegen. Samantha vertrok naar Engeland, terwijl Máxima in New York en Brussel heeft gewoond. Toch hebben ze al die tijd contact gehouden.

Bff

De twee zijn nog altijd hartsvriendinnen. Samantha was getuige op de bruiloft van Willem-Alexander en Máxima en is de meter van prinses Amalia. Samantha is getrouwd met Willem Frederik van Welderen baron Rengers, een goede vriend van de koning. Ze werkt als binnenhuisarchitecte en woont in Londen. Ondanks de afstand hebben Máxima en Samantha veel contact. Het moge duidelijk zijn: Máxima en haar hartsvriendin zijn er voor elkaar door dik en dun!

Lees ook: Prinses Amalia gespot in kledingstuk van koningin Máxima

Bron: Beau Monde, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook