Grazia’s top 3. Best gelezen op dinsdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Temptation Island-verleidster verklapt grootste geheim van deelnemer Merijn
Tijdens de afleveringen van Temptation Island lijken de deelnemers goed met elkaar te kunnen opschieten en leken er dan ook vriendschappen voor het leven te zijn gesloten. Toch lijken ze het eenmaal terug in Nederland en België een stuk minder met elkaar te kunnen vinden. Verleidster Natasja Burgers houdt zich dan ook niet in en haalt hard uit naar Merijn Murk.

2. Bruid stelt bizarre regels op voor bruidsmeisjes
Veel vrouwen voelen zich ontzettend vereerd als ze worden uitgekozen als bruidsmeisje. Tenzij je bff zich ontpopt tot een ware Bridezilla en je spijt hebt dat je überhaupt hebt toegezegd. Eén bruidsmeisje, die anoniem wenst te blijven, kan daarover meepraten en deelt op Reddit een lijst bizarre eisen die de bruid stelde voor haar bachelorette party. “Ik wil iedereen hierbij op de hoogte stellen van een aantal belangrijke basisregels, voor mijn vrijgezellenfeest..”, begon ze.

3. Je hebt deze emoji’s al die tijd verkeerd gebruikt!

We gebruiken ze allemaal: emoticons. Inmiddels beter bekend als emoji’s. Het maakt een berichtje toch net iets leuker en persoonlijker. Inmiddels is het een sport geworden om te achterhalen wat de échte betekenis van alle emoticons is, want die Japanners kunnen er wat van! Wij hebben de leukste voor je op een rij gezet.

Laatste nieuws