Het permanentje maakt een comeback

Je oma hartstikke oubollig met dat permanentje in haar lokken? Think again! De kapseltrend komt terug, maar wees gerust:...

Lees ook

Je oma hartstikke oubollig met dat permanentje in haar lokken? Think again! De kapseltrend komt terug, maar wees gerust: dit keer is het een subtiele en natuurlijke versie waarvoor iedereen naar de kapper rent. Beach waves zijn al jaren leidend op het gebied van haartrends. Maar heb jij er ook genoeg van dat je voor het beste resultaat uren voor de spiegel moet staan en de kans dan ook nog eens groot is dat het uitzakt? Dan zou je je zeker aan deze trend moeten wagen.

Speciale behandeling

De zogeheten Olaplex Perm wordt gedaan met een speciale lotion. Waar je je haar beter niet permanent kunt laten krullen of stijlen als je het hebt laten bleken, kan het met deze techniek wel. De lotion zorgt er namelijk voor dat het haar versterkt, zodat je je coupe ook nog van een kleurtje kunt voorzien zonder dat het beschadigt of breekt.

Bekijk hieronder het resultaat van de Olaplex Perm. Wat vind jij ervan? Wij pakken in elk geval vast onze telefoon om een kappersafspraak te maken!

Lees ook: Dít is de haartrend waar iedereen twijfels over heeft

Beeld: iStock, Instagram, Bron: Bustle, Pop Sugar

Laatste nieuws

Zie ook