De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd w...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kylie Jenner krijgt eigen realityserie
De jongste telg uit de familie Kardashian/Jenner krijgt haar eigen show. Volgens entertainmentsite Radar Online heeft Kylie Jenner getekend voor een spinoff van Keeping Up With The Kardashians die volledig om haar draait. De serie, waarvan de naam nog niet bekend is, zou vooral gaan over Kylies groeiende zakenimperium. De 19-jarige bracht in 2015 haar lipkits op de markt, en verdiende daarmee miljoenen. Inmiddels is ze ook oogmakeup, kleding en accessoires onder haar naam gaan verkopen.

Kylie was tien jaar oud toen haar familie beroemd werd als onderwerp van realityshow Keeping up With The Kardashians. Meerdere gezinsleden kregen door de jaren heen hun eigen spin-off show. Halfzussen Kourtney, Kim en Khloé waren te zien in Kourtney And Khloé Take Miami, Kourtney And Kim Take New York, Khloé & Lamar en Kourtney And Khloé Take The Hamptons, Haar vader was het onderwerp van I Am Cait na zijn transformatie tot vrouw en afgelopen najaar volgden de camera’s halfbroer Rob voor de serie Rob & Chyna.

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

Khloé Kardashian durfde nooit spijkerbroeken aan
Khloé Kardashian heeft een succesvolle jeanslijn, genaamd Good American, maar de jongste Kardashian zus doet nu uit de doeken dat jeans ooit voor haar een bron van onzekerheid waren. De 32-jarige legt uit dat ze vaak moeite had om de juiste jeans te vinden. “Ik schaamde me destijds zo erg dat ik lange tijd geen denim durfde te dragen, daarom heb ik zelf een jeanslijn gelanceerd. Om meer diversiteit te bieden.”

Kylie Jenner komt met blushes
Kylie Jenner is on a roll met haar beautylijn Kylie Cosmetics. De 19-jarige werkt er keihard aan om de lijn met nieuwe producten uit te breiden. Nu licht de jongste Jenner-telg alvast een tipje van de sluier op van haar nieuwste producten: een vijftal blushes, genaamd X Rated, Barely Legal, Virginity, Hot and Bothered en Hopeless Romantic. De producten worden aankomende vrijdag gelanceerd.

Bron: RTL, Instagram, Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook