Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Aman...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

André Hazes maakt opvallende carrièreswitch
De zanger is op dit moment nog druk bezig met de Holland Zingt Hazes-concerten, maar is binnenkort ook voor een geheel ander publiek te boeken. In het nieuwe programma Tijl B op volle toeren gaat hij het proberen te maken als operazanger. En dat is toch even anders dan zijn carrière als volkszanger.

Tim Douwsma nog niet bezig met nieuwe relatie
De zanger liet begin deze maand weten dat zijn relatie met Miss Nederland 2015 Jessie Jazz Vuijk op de klippen is gelopen. In VIVA liet Tim weten dat de twee op dit moment niet in dezelfde levensfase zitten en hebben er dan ook voor gekozen om uit elkaar te gaan. Hoewel de breuk erg pijnlijk voor hem was, kijkt hij er wel met een goed gevoel op terug. De zanger denkt dan ook nog niet aan een nieuwe relatie. “Ik ben niet bezig met een nieuwe liefde of een bepaald type vrouw. Ik focus op mezelf, om verder te groeien als mens. Wat de toekomst zal brengen, laat ik los”.

Barbie shopt in winkel Roy Donders
De Haagse Samantha heeft een bezoekje aan het zuiden gebracht. De blondine was voor een opening in het Brabantse Oosterhout en kon het dan ook niet laten om nog even langs ‘De Stylist van het Zuiden’ te gaan. De winkel van Roy is helemaal in Barbie’s stijl en ze kon dan ook helemaal losgaan. Het enige wat een beetje tegenviel was die taalbarrière. “Mee Royke, mee Chiel, mee Marvin. Ze zeggen daar niet ‘met Roy’, maar ‘mee Roy’. Ik dacht ‘mee, met wie?’. Snapte er helemaal niks van!”, schrijft ze bij de gezellige foto van het viertal. Tsja, Roy zal vast en zeker ook wat moeite met jouw Haagse accent hebben gehad.

Bron: AD, Show Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook