Grazia’s Horoscoop

Jouw week volgens de sterren van 22 t/m 28 maart 2017? Lees mee!RAM 21 maart - 20 aprilJe hebt altijd een beetje sc...

Jouw week volgens de sterren van 22 t/m 28 maart 2017? Lees mee!

RAM 21 maart – 20 april
Je hebt altijd een beetje sceptisch gekeken naar mensen die zweren bij meditatieoefeningen in de ochtend. Maar op dit moment is je leven zo’n puinhoop, dat je overweegt het maar eens te proberen. Verwacht geen wonderen Ram, al komt er nu wel wat ruimte in dat koppie van je.

STIER 21 april – 21 mei
Je hebt een probleem: je hebt een gigantische crush op iemand anders dan je grote liefde. En dat zou niet zo’n probleem zijn als een filmster het object van je affectie was, maar nee hoor: het is iemand die je dagelijks tegenkomt. What to do? Je realiseren dat je niet zo handig bezig bent. En afstand nemen. Heel. Veel. Afstand.

TWEELINGEN 22 mei – 21 juni
Een hevige opruimwoede maakt zich van je meester deze week. Niet alleen je kledingkast, koelkast en huis moeten er aan geloven, ook je complete administratie. Opgeruimd staat netjes. Maar wanneer begin je nou aan de grote schoonmaak in je hersenpan? Anders valt er weinig te genieten van al je andere prestaties.

KREEFT 22 juni – 22 juli
Buig eens héél dicht naar die spiegel toe Kreeft. Nog dichterbij… En probeer even objectief naar je make-up te kijken. Is het niet ietwat overdreven, de ladingen die jij dagelijks op je gezicht smeert? Alleen als je het toneel op moet, is zoveel foundation gerechtvaardigd. Beetje minder vanaf morgenochtend?

LEEUW 23 juli – 23 augustus
Als Negin Mirsalehi haar geld kan verdienen met het maken van foto’s van zichzelf in de mooiste outfits, waarom zou jij dat dan niet voor elkaar krijgen? Nou Leeuw, daar zijn een heleboel redenen voor, maar goed: wie niet waagt, die niet wint. Al zul je zien dat het lastiger is om zo rijk te worden dan je misschien denkt.

MAAGD 24 augustus – 23 september
Deze week vind je een onverwacht sportmaatje in de vorm van een collega, een buurvrouw of iemand-in-de-sportschool-die-meestal-net-zo-verveeld-kijkt-als-jij. Precies wat je nodig hebt: iemand die je een berichtje stuurt zodat je écht met een beter argument moet komen om niet te gaan dan: ‘ik heb een blauwe plek’.

WEEGSCHAAL 23september – 22 oktober
Shit zeg. Het is helaas niet gelukt. Dat is naar, maar mislukkingen horen erbij in het leven, helemaal op carrièregebied. Of het nou die sollicitatie voor je droombaan was of die investeerder die toch geen brood in je bijzondere ondernemingsplan zag – huilen, schreeuwen, twijfelen, denken, dromen, herpakken en weer doorgaan.

SCHORPIOEN 23 oktober – 22 november
Als je door je telefoon scrolt, zul je zien dat de berichtjes die je stuurt de laatste tijd steeds, euhm… ‘compacter’ zijn geworden.
Je zou zelf ook link worden als iemand standaard met één woord reageert Schorpioen, dus ga vanaf nu weer een beetje sympathieker te werk wil je, hoe druk je het ook hebt.

BOOGSCHUTTER 23 november – 21 december
Je hebt nogal veel aan je hoofd, en dan is het makkelijk om de liefde even op een laag pitje te zetten. Dus dat doe je ook. Verkeerd geredeneerd Boogschutter: het is júist goed voor je om in die hoek prettige afleiding te zoeken. Dus knal af en toe een avondje daten in je agenda. En dan wel een beetje avontuurlijk graag.

STEENBOK 22 december – 20 januari
Remedie voor een rotdag? De Carpool Karaoke’s van James Corden terugkijken. Ze duren allemaal tussen de acht en vijftien minuten, ideaal dus om over de hele dag te verspreiden. Daarna nog steeds sip? Stap in de (geleende) auto, zet je favo cd aan, en zing de longen uit je lijf terwijl je naar je favo drive through rijdt.

WATERMAN 21 januari – 19 februari
Je neemt deze week je kledingkast onder handen, en na twee uur passen, vouwen en ophangen, heb je twee truitjes, één jurkje en een korte broek geselecteerd om weg te gooien. Dat werkt dus niet! Iets wat half past, past ook half niet, en verdient dus een nieuwe eigenaar. Nog een keer die kast door en eerlijk tegen jezelf zijn nu.

VISSEN 20 februari – 20 maart
Sáái. Dat is wat je op dit moment vindt van je werkende bestaan. Je komt nog niet in aanmerking voor een volgende stap en bij andere bedrijven is het lastig binnenkomen, dus is maar één optie: je kunstje blijven doen. Vis, je kunt de sleur doorbreken door je dagen om te gooien. Die acht uur kun je helemaal zelf indelen.

Laatste nieuws