Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Familie Jackson gooit weer met modder

Never a dull moment met de Jackson familie… Vorige maand vroeg Katherine Jackson (86) een contactverbod aan voor haar neef Trent, die tot voor kort haar persoonlijke assistent was. Hij zou haar hebben geïsoleerd en gemanipuleerd, beweert ze. Trent vermoedt echter dat haar zoon Jermaine Jackson achter de aanklacht zit en hij beschuldigt Jermaine er juist van zijn moeder te manipuleren. Beiden beschuldigen ze de ander ervan uit te zijn op het fortuin van Katherine, dat voornamelijk bestaat uit de erfenis van haar zoon Michael.

‘Demi Lovato opnieuw slachtoffer hackers’

Demi was drie jaar geleden slachtoffer in de eerste ‘The Fappening’, toen massaal privéfoto’s van meerdere sterren op het internet belandden. Het lijkt erop dat het drama zich nu voor haar herhaalt, want er zouden opnieuw privéfoto’s van haar op internet zijn gezet. Tot dusver zijn er foto’s en filmpjes van onder meer Emma Watson, Amanda Seyfried en de Nederlandse Laura Ponticorvo gelekt.

Rechter wijst aanklacht Kesha opnieuw af

Er loopt nu al jaren een zaak over het contract dat Kesha heeft met Dr. Luke en platenlabel Sony om een derde album te maken. Kesha zegt dat ze seksueel misbruikt is door Dr. Luke en haar contract om die reden wil beëindigen. Afgelopen april werd dat verzoek afgewezen, maar Kesha diende opnieuw een aanklacht in, welke nu weer is afgewezen. De rechter noemt de aantijgingen van de zangeres “te speculatief”.

Een bericht gedeeld door Kesha (@iiswhoiis) op

Laatste nieuws

Zie ook