Verhaal van man wiens ex zijn schoonzus werd gaat viral

Wanneer een relatie ten einde komt, wordt het contact met je schoonfamilie in de meeste gevallen ook minder. Alhoewel so...

Wanneer een relatie ten einde komt, wordt het contact met je schoonfamilie in de meeste gevallen ook minder. Alhoewel sommigen de familie van hun ex zó leuk vinden, dat ze lekker blijven hangen. En in het ergste geval gaan ze er ook nog eens met je broer of zus vandoor. Klinkt als je ergste nachtmerrie, maar voor deze man werd het werkelijkheid.

Schoonzus

Op social media doet hij zijn verhaal over zijn ex-vriendin en hoe ze ook na hun relatie bij zijn familie bleef plakken. “Ik had jaren terug een paar maanden een relatie met een vrouw, wat uiteindelijk op de klippen liep. Ondanks dat bleef ze met mijn familie omgaan. Tien jaar later kreeg ze een relatie met mijn jongere broertje en had ik geen andere keuze dan haar ook uit te nodigen voor mijn bruiloft. En ongeveer twee jaar daarna besloten ook zij in het huwelijksbootje te stappen, waardoor mijn ex-vriendin mijn schoonzus werd.”

Neefje

Het feit dat zijn ex-vriendin de nieuwe liefde van zijn broer werd was één ding. Dat ze ook nog eens gingen trouwen en een kind zouden krijgen, werd hem toch echt even teveel. Het jongetje werd namelijk naar zijn grootvader vernoemd en laat de man nou ook net de naam van zijn vader hebben gekregen, waardoor zijn neefje – en dus de zoon van zijn ex-vriendin – dezelfde naam draagt. “Mijn vrouw is er oké mee, maar ik denk dat het grotendeels komt omdat we in een andere stad wonen dan mijn broer. We zien de familie alleen tijdens de feestdagen en op speciale gelegenheden.”

Reacties

De man kreeg na zijn uitgebreide en ietwat hilarische bericht veel reacties van mensen die ongeveer hetzelfde hebben meegemaakt. Van vaders die eerst met hun tante aan het daten waren geslagen tot moeders die de vriend van hun zus afpakten en er nog mee wegkwamen ook.

Mocht je relatie op dit moment dus niet zo lekker lopen, bedenk dan dat het altijd erger kan!

Lees ook: Real life: ‘Mijn schoonmoeder nam mijn leven en huwelijk over’

Bron: Elite Daily Beeld: iStock

Laatste nieuws