Er ligt weer een nieuwe Grazia in de winkel

Er ligt weer een gloednieuwe Grazia in de winkel en Kate Hudson siert deze week de cover!Deze week: * Ze is de Bell...

Lees ook

Er ligt weer een gloednieuwe Grazia in de winkel en Kate Hudson siert deze week de cover!

Deze week:

* Ze is de Belle in de film Beauty and van the Beast. Maar Emma Watson is de laatste tijd vooral in het nieuws omdat ze ervoor wil zorgen dat het feminisme weer cool wordt.

* Karl Lagerfeld lanceerde vorige week de campagne van Chanels nieuwste it-bag ‘Gabrielle’, starring Cara Delevingne. Zie hier de backstagebeelden!

* Ze proberen uit alle macht hun romance geheim te houden, maar in Hollywood twijfelt inmiddels niemand er meer aan: Brad Pitt en Kate Hudson zijn een setje.

* Grazia’s fashion forecast: het wordt een kleurrijke lente. Perfect moment om je garderobe op te fleuren.

* Patricia Paay schakelt een bureau in om haar online imago te herstellen. Martine (24) had dit ook graag gedaan, maar kon het zich niet veroorloven.

* Nu het over en uit is met Orlando Bloom, zou Katy knipperlicht-ex John Mayer weer op speeddial hebben gezet. Nieuwe ronde!

* Op vrijdag met je vrienden naar een nachtclub was nog nooit zo gezond. In New York en Londen zijn ze al helemaal in de ban van sporten in da club.

* Kate Middleton zit met haar handen in haar koninklijke coupe. Haar rechterhand, Rebecca, vertrekt. Dus zoekt ze met spoed een nieuwe partner in crime.

* Weg met suikers in frisdranken. Zo denkt althans Nederland erover. Wereldprimeur: Sprite en Lipton Ice Tea veranderen hun receptuur naar sugarfree.

* Miriam Lancewood (33) groeide op in de Achterhoek en ontmoette na haar studie de dertig jaar oudere Peter in India. Ze besloten in de wildernis van Nieuw-Zeeland te gaan wonen.

Natuurlijk lees je nog veel meer fashion, beauty, showbizz en lifestyle nieuws in het nieuwe nummer, dus: het it while it’s hot!

Laatste nieuws

Zie ook