Deze populaire sandalen zijn waarschijnlijk al uitverkocht voor de zomer

De temperatuur stijgt en de zon begint te schijnen. Langzaam maar zeker mogen de zwierige rokjes en hippe sandaaltjes du...

De temperatuur stijgt en de zon begint te schijnen. Langzaam maar zeker mogen de zwierige rokjes en hippe sandaaltjes dus weer tevoorschijn worden gehaald. En met dat laatste kun je niet vroeg genoeg beginnen, want voor je het weet zijn ze uitverkocht.

Van designermerk tot high street

De laatste maanden trok je het liefst alleen nog maar je UGGs aan, maar het is nu toch echt weer tijd om je voeten bloot te stellen aan de zon. Wellicht moet je eerst nog even een pedicure, maar daarna ben je toch echt klaar om een paar nieuwe sandaaltjes in te slaan. En guess what: het is weer geoorloofd om op ‘slippers’ te lopen. De grootste designermerken, maar ook zeker high street merken als ZARA en H&M, hebben stylish slippers in de collectie. Ze zijn zelfs zo populair, dat experts verwachten dat ze de zomer niet eens halen. Je kunt er dus maar beter snel bij zijn; wij hebben de leukste modellen voor je op een rijtje gezet.

Lees ook: Ellie Goulding brengt schoenencollectie uit met vanHaren

Missguided Zip Double Strap Sandals €29,33

Sandalen met bloemetjesappliqué €39,99

Metallic Mesh Sandals €25,00

Dune Lassi Suede Fringe Flat Sandals €86,66

Metallic sandalen met bandjes 25,99

WON HUNDRED Slipper van leer met slangendessin €175

KG By Kurt Keiger Magnus Embellished Slide Flat Sandals €146,66

Leren gekruiste sandalen €49,99

FENTY PUMA by RIHANNA Slipper met strik van satijn €90

Faux Suede Slides €18,00

Bron: LOOK Magazine Beeld: iStock

Laatste nieuws