Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Ba...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Touriya haalt uit naar Sylvie
Ooit waren Touriya Haoud en Sylvie Meis onafscheidelijk, maar na Sylvie’s scheiding van Rafael van der Vaart kregen de dames het aan de stok met elkaar. Touriya zou volgens insiders privégegevens doorgespeeld hebben naar de pers. Tot op de dag van vandaag spreken de twee elkaar niet. In de nieuwe Story laat Touriya weten dat Sylvie haar leven totaal heeft kapot gemaakt. “Ze kreeg destijds veel negatieve aandacht vanwege haar overspel met die piloot. Dit was dé perfecte manier om zichzelf als slachtoffer te profileren.”

Victoria Koblenko heeft een nieuw kapsel
Victoria Koblenko heeft zich opnieuw een nieuw kapsel laten aanmeten. De actrice heeft haar rode lokken verruild voor een blonde coupe. Op Instagram laat ze haar volgers het resultaat zien. Enne, is er iets wat Victoria niet staat?

Carolien Spoor wil nog niet naar huis
Carolien Spoor geniet met volle teugen van haar huwelijksreis, maar aan alles komt een eind. Dus ook aan haar honeymoon en de blondine heeft het er wel erg moeilijk mee, zo laat ze weten op Instagram dat ze helemaal niet naar huis wil.

Katja Schuurman licht een tipje van de sluier op van bruiloft
Katja Schuurman en haar verloofde Freek zullen niet in Nederland gaan trouwen. Dit vertelt ze in de nieuwe Story: “We hebben al enkele trouwlocaties bekeken, maar hebben nog geen definitieve knoop doorgehakt. Ik ben met Thijs al in het getrouwd. Dat moet je geen tweede keer doen. Zo traditioneel ben ik op dat gebied weer wel.”

‘Thijs en Igoné uit elkaar’
De prille liefde tussen Thijs Römer en Igoné de Jongh zou alweer voorbij zijn, zo laat Story weten. De acteur maakt de laatste tijd, volgens vrienden, een heel ongelukkige indruk en zijn hij en de balletdanseres al lange tijd niet meer samen gespot.

Bron: Prive, RTL, Shownieuws, Party, Beeld: ANP, Instastories, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook