De trend waar alle it-girls nu in gespot worden

Fashion week is al lang en breed achter de rug, met de grand finale in Parijs. Tijdens al het fashion geweld zagen we ge...

Lees ook

Fashion week is al lang en breed achter de rug, met de grand finale in Parijs. Tijdens al het fashion geweld zagen we genoeg musthave items voorbij komen en spotten we de gekste (micro)trends bij de top influencers. Maar er is momenteel één trend die de runways én de streetstyle domineert: athleisure.

Sporty chic

Wat dat is? Een stijlmix van sport en vrije tijd. En oh my wat staat het cool en wat zit het relaxed! En wie zegt dat comfy niet aantrekkelijk kan zijn, heeft het mis. Zo worden it-girls als Bella Hadid en Kendall Jenner gestaag in trainingsbroeken gespot en lopen ze weg op de hipste sneakers. Enne, dat athleisure wereldwijd steeds meer in trek is, laat ook Clarks nu zien. Het schoenenmerk brengt nu een collectie nieuwe schoenen uit waarin de autentieke craftsmanship van Clarks is gecombineerd, met sportieve details.

Onze favoriet? De nude halfhoge leren Hidi Haze sneakers, die bewijzen dat sportieve accenten ook extreem goed gaan met daily office wear. De collectie komt op tijd voor het nieuwe seizoen als je ’t ons vraagt én de kleuren passen ook perfect in je lente garderobe. Droom weg bij de hebberigmakende collectie, je ziet hem HIER.

Laatste nieuws

Zie ook