Grazia’s top 3. Best gelezen op woensdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Babynieuws! Ryan Marciano vader geworden van dochter

Babynieuws! Dj Ryan Marciano is deze week vader geworden van een dochtertje, het meisje luistert naar de naam Moiselle Rose. Dat liet zijn vriendin, Kim Sanders, weten op Instagram.

2. Buurvrouw van neergestoken meisje (3) vertelt wat er gebeurde

Heftig nieuws gisteren. In Uithoorn werd de 3-jarig Kim neergestoken. Kort daarna sprong een vrouw een kilometer verderop van een flat. Of de twee incidenten verband met elkaar hadden was de grote vraag, dat is inmiddels bekend. Een buurvrouw vertelt.

3. Heeft Beyoncé haar lippen laten opvullen?!

Beyoncé’s zwangerschapsaankondiging was er één voor in de boeken. In case je de afgelopen tijd echt onder een steen hebt geleefd; Bey is in blijde verwachting van een tweeling. Insiders beweren dat de zangeres en haar man, Jay Z, een zoon en dochter zullen verwelkomen, maar er wordt met geen woord gerept over wanneer ze is uitgerekend.

Laatste nieuws

Zie ook